Kurti emëron këshilltar ish-ekspertin e raportit lidhur me pjesëtarët e dëbuar të organizatës terroriste FETO

Pas kabinetit qeveritar dhe emërimit të zëvendësministërave Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti filloi edhe me emërimin e këshilltarëve, në mesin e tyre u emërua edhe një shtetasin amerikan.

Tienmu Ma, si këshilltar të jashtëm politik të tij në fushën e të drejtave të njeriut. Tienmu Ma ka qenë eksperti i cili e ka përgatitur raportin për deportimin e pjesëtarëve të dëbuar nga organizatës terroriste FETO.

 

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi

Të ngjajshmet