Kur e ke mendjen te celulari e jo të fëmija, mund të vijë dhe tragjedia (video)

Një nënë për pak sa nuk humbi vajzën e vogël, e cila i ra në një pishinë me peshq teksa merrej me celularin, ngjarja e ndodhur në Kinë.

Vajza rrezikonte të mbytej, por shkathtësia e një polici bëri që tragjedia të evitohej. Ngjarja u kap nga kamerat e vëshgimit në rrugë.

Eshtë një rast që duhet të shërbejë për t’i vënë fre celularit, sidomos kur duhet ta keni të gjithë vëmendjen te fëmija.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=_jq4nvLa3z4

Kategoritë
Të ndryshme