Kujdes nga mashtruesit në WhatsApp: Nëse e merrni këtë mesazh … (Foto)

Një aplikim i korrespondencës falas nevojitej çdo vit për të paguar një dollar, derisa e bleu Facebook në 2016.

Megjithatë, nuk është hera e parë që përdoruesit marrin mesazhe të çuditshme faturimi.

Ky është mesazhi që po iu dërgohet përdoruesve të WhatsApp, nga i cili duhet pasur kujdes.

“Abonimi juaj ka skaduar. Për të verifikuar llogarinë tuaj dhe për të blerë abonimin tuaj jetësor për vetëm 0,99 funta, thjesht klikoni këtë link”, thotë një mesazh i postuar nga përdoruesit e shumtë në rrjetin social Twitter.

Natyrisht, kjo është vetëm një përpjekje tjetër për të mashtruar dhe nëse merrni këtë lloj mesazhi fshijeni menjëherë.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet