Kujdes: Këto janë simptomat se trupi juaj ka mungesë të proteinave

Proteina është shumë e rëndësishme për trupin. Ato marrin pjesë në shumë funksione trupore si strukturë e fortë e flokëve, lëkurës, muskujve, hormoneve dhe enzimave.

Këto janë shenjat se ju nuk keni proteina të mjaftueshme në organizmin tuaj:

1. Nëse po humbni forcën ose masën e muskujve dhe nuk keni forcë të ngrini diçka pak më të vështirë

2. Nëse ndiheni të lodhur çdo ditë

3. Ju jeni vazhdimisht të uritur

4. Kocka të brishta, shpesh ndodh të dëmtoni kockat dhe nyjat

5. Plagët shërohen më ngadalë

6. Flokët dhe thonjtë tuaj kanë humbur qëndrueshmërinë.

Kategoritë
FamiljeShëndetësi

Të ngjajshmet