Kryesia e Lëvizjes për Drejtësi vizitoi ambasadorin e Turqisë në Kosovë, Çağrı Sakar

Në vizitën zyrtare, kryetari i Lëvizjes për Drejtësi Sylejman Çerkezi në shoqërim me nënkryetarin Beni Kizolli dhe anëtarin e kryesisë Fitim Bajrami vizituan Ambasadën Turke në Prishtinë, transmeton Gazeta e Re.

“Me një pritje miqësore ambasadori Çağrı Sakar, falënderoi për vizitën dhe ritheksoi në vazhdimin e përkrahjes së Kosovës në shtet ndërtimin e saj. Kryetari z. Çerkezi, shpalosi objektivat e Lëvizjes për Drejtësi si dhe theksoi rolin dhe rendësin e Turqisë në zhvillimin e Kosovës”, theksohet në njoftimin e  bërë nga faja zyrtare e LD-së.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet