Kryeministri armen njofton dorëheqjen në televizion

Kryeministri reformator armen, Nikol Pachinian njoftoi sot dorëheqjen në televizion, një vendim që çon në organizimin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, të cilat ai i kërkon t’i mbajë përpara fundvitit.

”Popullimi im i shtrenjtë dhe krenar, sot paraqita aktin e dorëheqjes nga detyra”, deklaroi Nikol Pachinian, me premtimin për të garantuar lirinë e votës dhe vullnetin e popullit në zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet