Kosova,Turqia dhe Mali i zi janë vendet që nuk ka mbëritur Koronavirusi

 Numri i rasteve në vendet evropiane u rrit me shpejtësi, veçanërisht pas përhapjes në Itali. Përhapja e koronavirusit në Lindjen e Mesme ishte kryesisht përmes Iranit.

Sidoqoftë, ka edhe vende ku Covid-19 nuk është përhapur edhe nuk ka asnjë rast deri më tani .

Vendet  që nuk kan raste të prekura nga koronavirusi janë: Kosova,Mali i Zi dhe Turqia. /Gazeta e re/ 

Kategoritë
LajmeTë ndryshme

Të ngjajshmet