Kosova përballet me Maltën

Kombëtarja e Kosovës sot do të ndeshët me Maltën.

Takimin Kosova e zhvillon në udhëtim në ora 18:00, ndërsa kjo konsiderohet si një finale e grupit, pasi në rast të fitores, Kosova thuajse ia siguron vetës pozitën e parë në Ligën D të grupit 4.

Kosova është lidere e grupit, dhe ka vetëm 2 pikë më shumë se Azerbajxhani, të cilin e pret në Prishtinë në javën e ardhshme dhe që është takimi i fundit i grupit. Në rast të futores Kosova, pastaj do të merr pjesë në finalen e Ligës D, ku do të ndeshën katër fituesit e grupeve të kësaj lige.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet