Kontrolle të hollësishme në ndërtesën e Kongresit

Masat u rritën kundër shqetësimit se një ngjarje mund të ndodhë përsëri në ndërtesën e kongresit. Autoritetet që hyjnë në ndërtesë i nënshtrohen kontrolleve të hollësishme.

Momente të pazakonta u regjistruan në ndërtesën e Kongresit pas përpjekjes për pushtim që rezultoi në vdekjen e 5 personave në Kongresin Amerikan.

Demokratët votuan për ekzekutimin e Nenit 25 për shkarkimin pas deklaratave të Presidentit Donald Trump që drejtonin publikun drejt ndërtesës së Kongresit.

Ata që erdhën në ndërtesën e Kongresit për të votuar kaluan në një seri kontrollesh sigurie.

Demokratja Nancy Pelosi dhe republikanja Marjorie Taylor Greene u kontrolluan në kufijtë e sigurisë të vendosur brenda fushës së masave.

Kategoritë
BotaLajme