Kjo është makina më e shpejtë e drejtuar me telekomandë PlayStation-i (Video)

Në pistën e njohur angleze Silverston, u realizua një eksperiment i rrallë. Një makinë Nissan GT-R është drejtuar nga distanca me telekomandë të improvizuar me PlayStation-i.

Timoni, gazi dhe frenimi u lidhën nëpërmjet komandës “PlayStation4 DualShock4”. Atë e drejtoi një djalosh i ri nga helikopteri që qëndroi gjatë gjithë kohës mbi pistë.

Ajo arriti shpejtësinë 211 km/h dhe sipas Nissan, kjo është shpejtësia më e lartë e arritur ndonjëherë, në rastet kur ato janë drejtuar me telekomandë./Gazetaere.com/

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet