Kjo është dëshira e sulmuesit nigerian para se ai t’a lë Shqipërinë

James Adeniyi dëshiron pasaportën shqiptare

 Sulmuesi nigerian i Skënderbeut ka një dëshirë intersante para se ai të largohet në drejtim të Guangzhou, transmeton Sportali.net.

“Do aplikoj për pasaportë shqiptare sepse unë e dua shumë Shqipërinë dhe dua që në të ardhmen të kthehem të jetoj në Shqipëri me familjen time,” u shpreh Adeniyi për ‘Supersport’.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet