Kinë, instalohet automat për shitjen e automjeteve

Sistemi u mundëson blerësve që përmes një aplikacioni në telefonat e mençur për një kohë të shkurtët të testojnë dhe të blejnë automjetin e përzgjedhur.

Në qytetin Guangzhou të Kinës është instaluar një automat për shitjën e automjeteve përmes së cilës mundësohet blerja e tyre pa kontakt me agjentin e shitjes.

Në një konstruksion prej pesë katësh mund të parkohen 42 automjete. Sistemi u mundëson blerësve që përmes një aplikacioni në telefonat e mençur për një kohë të shkurtët të testojnë dhe të blejnë automjetin e përzgjedhur.

Kompania Alibaba në fund të vitit të kaluar njoftoi instalimin e automateve për shitjen e automjeteve, të cilat me gjasë mund t’i shfrytëzojnë vetëm klientët e përzgjedhur.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet