KFOR-it turk mbështet shkollën “Abdyl Frashëri” me inventar

Drejtoresha e Shkollës “Abdyl Frashëri” në Prizren, Lumnije Rakaj përmes faqes së saj në FB, bënë të ditur se pas pushimeve në këtë shkollë fillohet mbarë.

Ajo njofton se KFOR-it turk në vitin shkollor 2018/2019 në SHFMU “Abdyl Frashëri” do ta realizojë projektin me 33 projektorë statik perde për tabela.

Në emër të nxënësve të kësaj shkolle drejtoresha falënderon dhe u shpreh mirënjohje të gjithë atyre që kontribuojnë në ngritje të cilësisë së arsimit. /prizrenisot/

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet