Këto pesë zakone bazike zgjasin jetën tuaj për 10 vjet…

Nëse dëshironi të jetoni më gjatë, duhet të kujdeseni për shëndetin tënd. Nuk jeni i sigurt se si?

Një studim i Harvardit mund të ndihmojë të zbuloni  si ta zgjatni jetën për të paktën 10 vjet, transmeton Gazeta e Re.

Këto janë pesë zakonet që zgjasin jetën tuaj:

1. Mos pini cigare
2. Mos e teproni me alkool
3. Hani të shëndetshëm dhe mos konsumoni ushqim pas orës 21:00
4. Konsumoni ujë te bollshëm, rrini larg nga pijet te gazuara.
5. Jini aktiv fizikisht, vraponi çdo dy ditë.

Kategoritë
FamiljeShëndetësi

Të ngjajshmet