Këto janë ekipet favorite për ta fituar titullin në Vala-Super Ligë – sipas gazetarëve dhe analistëve

Kampioni aktual i Vala Super-Ligës, Trepça ’89, nga katër xhiro ka grumbulluar vetëm gjashtë pikë. Punët nuk i ka hiç më mirë as Drita, pasi gjendet në vendin e dhjetë me katër pikë, pa çka se ka bërë super përforcime gjatë afatit kalimtar të verës – shkruan Gazeta e ReMë shumë

Kategoritë
Artikujt me Zë

Të ngjajshmet