Këta ishin deputetët që votuan pro dhe kundër Demarkacionit me Malin e Zi në vitin 2018 (Dokument)

Deputetët e Kuvendit të Kosovës më datë 21 Mars 2018 kanë arritur që të ratifikojnë demarkacionin me Malin e Zi, ku Kosova humbi mbi 8200 ha tokë, transmeton Gazeta e Re.

Me 80 vota pro është arritur votimi në mënyrë që Kosova të përmbushë edhe një prej kushteve bazë për arritjen e liberalizmit të vizave për qytetarët e Kosovës gjë që nuk ndodhi edhe pas 3 vite.

Gazeta e Re më poshtë u sjell listën e votimeve nga deputetët e Kosovës, ata që votuan pro, kundër dhe ata që abstenuan.
Duhet shtuar se deputetët e Lëvizjes Vetëvendosjes u munduan që të parandalojnë votimin duke përdorur pesë herë radhazi gaz lotsjellës në sallën e Parlamenti.

Kategoritë
LajmeVendi