Kështu e dalloni iPhonin dhe Samsungun fals nga origjinali (Foto)

Krahas pajisjeve origjinale teknologjike të cilat shiten e blihen pasivisht nga konsumatorët, në treg ekzistojnë dhe imitime të tyre.

Këtu mund të shikoni disa nga elementet dallues të pajisjeve origjinale dhe atyre false. Ilustrimi i tyre në foto

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet