Këshilli Prokurorial i Kosovës pezullon nga puna një prokuror

Këshilli Prokurorial i Kosovës, i drejtuar nga Kryesuesi Jetish Maloku, ka mbajtur një takim urgjent.

Në këtë takim, KPK-ja ka trajtuar kërkesën e autoritetit kompetent për shkelje disiplinore nga ana e një prokurori të Prokurorisë Themelore në Prishtinë.

Me këtë rast, KPK-ja ka marrë vendim në mënyrë unanime për pezullimin nga puna të prokurorit në fjalë, si dhe ka themeluar Panelin hetimor, i cili do të trajtojë rastin dhe do t’i rekomandojë KPK-së vendimin përfundimtar.

Kategoritë
LajmeVendi