Këshilla për kujdes natyral ndaj fytyrës

Të gjithë kanë dëshirë që të duken bukur, një lëkurë e butë dhe e shëndetshme është diçka që kërkon kohë dhe përkujdesje.

Mirëpo, mënyra më e mirë për kujdesin ndaj lëkurës së fytyrës, gjendet në mënyrat natyrale, përcjell KosovaPress.

Gjëja e parë që duhet ta bëni kur kujdeseni për fytyrën tuaj, është te krijoni përditshmëri për pastrimin e saj.

Sigurohuni që pini mjaftueshëm ujë, që fytyra juaj vazhdimisht ka produkte natyrale, që mbajnë lagështinë e fytyrës, pa e tepruar, duke kaluar në zvogëlimin e yndyrës së nevojshme natyrale për shëndetin e lëkurës.

Mos e prekni fytyrën, kjo këshillë është shumë e preferuar edhe pse disa njerëz mund ta gjejnë si gjë më të vështirë, shprehia e prekjes së fytyrës nuk ju ndihmon aspak.

Dielli, erëtat e forta, dhe i ftohti, shpesh janë armiqtë e fytyrës, andaj kujdesuni të mos e teproni me ekspozime.

Kategoritë
Shëndetësi

Të ngjajshmet