Kërcënimet, sulmet, dhuna e tentim-vrasjet, mistere të pazbardhura në Kosovë

Se subjektet politike po i shpërdorojnë rastet e tilla, duke i shfrytëzuar për agjenda të tyre, dyshojnë edhe disa nga ekspertët. Hajrullah Tërnava, ekspert i sigurisë, bëri të ditur se, politikat kosovare që zhvillohen tani në Kosovë nuk e lejojnë që të zbardhen rastet e dhunës që në një mënyrë a në një tjetër, lidhen me politikën dhe pushtetin… Më shumë

Kategoritë
Artikujt me Zë

Të ngjajshmet