Karikaturat domethënëse, çfarë është dhe si duhet të ishte… (Foto)

Karikaturisti dhe ilustruesi i njohur nga Bangladeshi, Morshed Mishu ka publikuar një album të ri me disa karikatura tejet domethënëse.

Ai në punimin e fundit të tij ka vizatuar viktimat të cilët janë shndërruar në simbole të luftërave në shumë vende të botës me atë se çfarë duhet të kishte ndodhur me ta në të vërtetë.

Gazetaere.com, ju sjell disa nga punimet e tij të cilët kanë gjetur një shtrije masive në rrjetet-sociale:

Kategoritë
Kulturë

Të ngjajshmet