Karamuço vjen me një dokumentar të ri (Foto)

Regjisori kosovar, Barış Karamuço vjen me një dokumentar të ri, dokumentari quhet: “Herd” (Kope), transmeton Gazeta e Re.

Filmi dokumentar do të shfaqet për herë të parë para publikut në Prizren, konkretisht në “Doku Kino” të premten në ora 7:30.

Dokumentari paraqet pjesët e jetës së përditshme të fermerëve që jetojnë me kopetë e deleve në malet e Sharrit. Gjithashtu ofron pjesë të procesit të mjeljes së deleve, bërjen e djathit si dhe në fund kthimin e deleve. Për më tepër, vështirësitë e përjetuara nga fermerët dhe pika ku mbarësohen kafshët janë fokusi i këtij dokumentari.

 

Kategoritë
Kulturë

Të ngjajshmet