Kapet peshku me dy gojë

Fotoja e një peshku me dy gojë u bë menjëherë virale, pasi u postua nga një grua në ShBA, e cila e kishte kapur në Nju Jork. Gruaja, e quajtur Debi Geddes, tha për Fox News se peshku ishte i shëndetshëm dhe i fortë, edhe pse kishte dy gojë.

“I bëmë menjëherë foto dhe më pas e liruam”, thotë ajo, ndërkohë që fotoja ka marrë me mijëra shpërndarje nëpër rrjete shoqërore. Peshku u kap te Liqeni Champlain, dhe disa thonë se peshku mund të ketë pësuar anomali edhe prej mbetjeve të shumta që hidhen në atë liqen nga Kanadaja dhe Vermonti.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet