Kanë filluar aktivitetet e Kampionatit Botëror të Taekwondo-së për Senior “Manchester 2019”

Kryetari Federatës së Taekwondo-së e Kosovës, Gani Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Enis Qafëleshi, po marrin pjesë në Asamblenë Gjenerale të Federatës Botërore me ata ç’rast u takuan edhe me presidentin e Federatës Botërore Dr. Choue, i cili publikisht uroi për postin kryetarin e FTK-së, transmeton Gazeta e Re.

Sekretari i përgjithshëm Enis Qafëleshi i dorëzoi presidentit Dr. Choue si dhuratë stemën e Kosovës.

Palët dhanë shenjë për një bashkëpunime të frytshme në vijim.

Kategoritë
LajmeSportVendi

Të ngjajshmet