Kalın: Kërcënimet me sanksione nuk do të na largojnë nga kauza jonë e drejtë!

Zëdhënësi i Presidencës së Turqisë, Kalın: Operacioni “Burimi i Paqes” ka prishur njëkohësisht shumë lojëra.

Kalın: Ata që përpiqen ta njollosin operacionin “Burimi i Paqes” janë të zemëruar pasi marionetat e tyre në Siri humbën pozitat.

Kalın: Kërcënimet për sanksione dhe dënimet nuk do të na largojnë nga kauza jonë e drejtë.

Kalın: Ka ardhur koha t’i jepet fund tiranisë së PYD/YPG-së edhe për shkak të aspektit të integritetit territorial të Sirisë, unitetit politik dhe ekuilibrave sociologjikë.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet