Ka një mënyrë për të mos u infektuar në avion: Ekspertët tregojnë si duhet të veproni

Mbajtja e një sediljeje bosh në avion përgjysmon rrezikun e infektimit të pasagjerëve.

Profesori dhe eksperti Arnold Barnett nga Massachusetts ka bërë një studim për të vlerësuar rrezikun e transmetimit të virusi në një Airbus 320 ose Boeing 737 – dy nga më të përdorurit.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme

Të ngjajshmet