Ka dashur ta hajë oktapodin e gjallë, po as ai nuk i mbetet borxh (Video)

Njerëzit janë vërtet të gatshëm të bëjnë gjithçka për të fituar ndonjë ‘like’, ‘share’ apo një shikim më shumë.

Me këtë synim, një vloggere kineze ka tentuar ta hajë të gjallë oktapodin. Por, as oktapodi nuk ka dashur t’i mbetet borxh, e ka sulmuar në fytyrë dhe në fund edhe e ka lënduar pak.

Dhe, deri sa miliona njerëz e kanë parë videon dhe e porosisin se e ka marrë ‘porcionin e saj të karmës’, kinezja në fakt e ka fituar atë që ka deshur – vëmendjen e madhe.

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet