Ju mjafton vetëm 5 minuta për të shëruar dhimbjen e dhëmbës, ja si?

Shumë fëmijë dhe të rritur preken nga dhimbjet e dhëmbëve, të cilat vijnë si pasojë e degradimeve të dhëmbëve.

Zakonisht shumica nga ne trajtimin e dhimbjes bëjmë tek dentisti por çka nëse dhimbja fillon në pikë të natës?

Ja një mënyrë e veçantë e cila ju shpëton shumë shpejtë nga dhimbjet e dhëmbëve, edhe këtë  në kushtet e shtëpisë!

Zgjidhja është e thjeshtë. Vendoseni pak piper të hidhur në dhëmbin tuaj ku ndieni dhimbjen dhe shtrëngoni atë me dhëmbët tuaj.

Ju do të vini re se dhimbja juaj do te zvogëlohet dukshëm vetëm për disa minuta, transmeton Gazeta e Re.

Kategoritë
FamiljeShëndetësi

Të ngjajshmet