Jemen – Në një zonë malore zbulohen “lumenj me mjaltë” (Foto)

Banorët e qytetet Hadra El-Mevt në Jemen, qytet ky që njihet për prodhimin e mjaltit, kohët e fundit në një shpellë në zonat malore kanë gjetur një sasi të madhe të mjaltit që ngjanë me lumenj që rrjedhin

Gazetarët e CNN-it transmetojnë se njerëzit janë të habitur me këtë zbulim të çuditshëm që është gjetur në shpellën Wadi Douan.

Ky vend kohët e fundit është bërë shumë atraktiv për turistët që vizitojnë këtë zonë për shkak të fenomenit të pazakontë.Allahu te’ala, në Kuranin Famëlartë thotë: “Zoti yt e frymëzoi bletën, (duke thënë):

Ndërto shtëpi në male dhe në drurë dhe në atë (kosheret) që kanë ngritur njerëzit.” (Nahl, 68).

Kategoritë
KurioziteteLajmeTë ndryshme

Të ngjajshmet