Janullatos kërkon ndërtimin e një katedraleje gjigande në Vlorë

Kryepeshkopi Anastas Janullatos ka parashtruar kërkesën për ndërtimin e një katedrelaje ortodokse në Vlorë.

I ndodhur për një meshë në kishën e Zvërnecit, kreu i ortodoksisë shqiptare, u takua me drejtuesit më të lartë të pushtetit lokal, ku dhe bëri “lutjen” për atë që e quajti paraprakisht si “lulja e madhe”.

“Shpresoj që brenda planeve dhe projekteve të bukura që keni, edhe pse jeni vonuar shumë, tani jemi në kohë të bëjmë këtë dhe ‘lulen e madhe’”, tha Janullatos.

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet