Ja sesi të shkarkoni privatisht historitë e miqve në Instagram

Instagram mund të jetë ndërtuar për shpërndarjen e fotografive por historitë gjithashtu kanë lulëzuar.

Ata fshihen pas 24 orësh dhe janë një mënyrë e mrekullueshme për tu treguar ndjekësve se çfarë jeni duke bërë momentalisht, transmeton pcworld.

Ju mund të shikoni historitë e miqve duke klikuar ikonat e tyre në krye të Instagram. Po sikur të shkarkonit një histori dhe ta ruani atë?

Ja sesi të ruani privatisht një histori Instagrami:

1.Vizitoni Storiesig.com në kompjuter ose telefon

2.Vendosni emrin e përdoruesit historinë e të cilit doni të shkarkoni. Duhet të jetë emri i saktë (username)

3.Nëse ai emër përdoruesi që keni vendosur është i saktë do të shfaqet një emër dhe një foto profili në rezultatin e kërkimit. Selektojeni për të parë historitë e tij.

4.Në faqen e rezultateve klikoni butonin “Download” për të ruajtur historitë që dëshironi.

5.Duhet të keni parasysh se sapo historia të fshihet nuk mund ta shkarkoni më me këtë softuer.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet