Ja kush ishin themeluesit e PDK’së së sotme

Bedri Islami ka publikuar një fotografi në të cilën shihet bashkë me Bardhyl Mahmutin, Muhamet Mavrajn, e të ndjerin Shaban Shala.

Islami thotë se fotografia është e korrikut 1999 kur është themeluar Partia për Bashkim Demokratik apo (PBDK),

slami thotë se kjo parti ka qenë edhe fillimi i Partisë Demokratike të Kosovës që fillimisht ishte drejtuar nga Hashim Thaçi dhe tashmë është në duart e Kadri Veselit.

“Prishtine, korrik 1999!

Themelimi i PBDK-se, fillesa e Partisë Demokratike te Kosovës”, ka shkruar Islami.

Asnjëri nga personat në fotografi tashmë nuk është në Partinë Demokratike të Kosovës.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218363964106260&set=a.1633571194966&type=3

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet