Instituti Junus Emre organizon “Takimet Vëllazërore dhe Miqësore Kosovë-Turqi”

Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë të Kosovës dhe institucionet përkatëse  së bashku me Ministrinë e Arsimit të Republikës së Turqisë dhe institucionet përkatëse mes datave 27-29 qershor 2019 nën udhëheqjen e  Insitutit Junus Emre Ptishtinë, Prizren dhe Pejë me qëllim të krijimit të marrëdhënieve në fushat e arsimit, shkencës dhe kulturës  do të organizojnë Takime Vëllazërore/Miqësore.

Në takimet e përbashkëta që do të realizohen në mes të dy shteteve përveç bashkëpunimit në fushën e arsimit ata do të kenë mundësin e shkëmbimi të  njohurive dhe përvojave  në mes tyre.

Kategoritë
KulturëLajmeVendi

Të ngjajshmet