Ines Demiri emërohet përfaqësuese e Kosovës në Izrael

Pas konfirmimit për njohjen e pavarësisë së Kosovës nga Izraeli, pala kosovare sot ka bërë një hap para në vendosjen e marrëdhënieve mes dyja shteteve.

Kosova sot ka emëruar Ines Demirin si e Ngarkuar me Punë e Republikës së Kosovës në Izrael.

“Pres me padurim këtë sfidë të madhe që nënkupton edhe pasionin tim të madh për të thelluar edhe më tej marrëdhëniet midis Kosovës dhe Izarelit”, ka shkruar ajo, derisa ka konfirmuar marrjen e pozitës.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet