Imami i xhamisë Ajasofja në hutbe u paraqit me shpatën simbolike të çlirimit të Stambollit

Imami i xhamisë Ajasofja dhe Kryetari i Bashkësisë Islame Turke, Ali Erbas, në hutbe u paraqit me shpatën simbolike të çlirimit të Stambollit

Kishte entuziazëm të madh në rihapjen e xhamisë Ajasofja ku morrën pjesë rreth 35o mijë persona

Ali Erbaş, Kryetari i Bashkësisë Islame të Turqisë, i cili shkoi në foltore u paraqit me shpatën simbolike të çlirimit të Stambollit.

Mbajtja e shpatës në dorën e majtë kishe një kuptim që simbolizonte paqen dhe dashurinë në fejën Islame. /Gazetaere

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet