Hasani: S’pajtohem me demarkacionin por jam për jetë më të mirë

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Nait Hasani ka deklaruar se ai nuk pajtohem me demarkacionin me Malin e Zi por do të jetë në shërbim të qytetarëve dhe votuesve që të kenë një jetë më të mirë për shtetin.

Sipas tij, çështjet me rëndësi duhet të kenë konsensus politik por logjika e sotme politike, tregon se Kosova është e nënshtruar politikisht dhe me këso politike e kemi Asociacionin, Gjykatën Speciale dhe me këso politike nuk do të jemi partner ndërkombëtar por shërbyes social në dëmë të shtetit.

“Kosova ka nevojë për liberalizimin e vizave, sundim të ligjit dhe zhvillim ekonomi që nuk vjen me demarkacionin dhe liberalizimin e vizave”, tha ai.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet