Harrojeni arin, ky është materiali më i shtrenjtë në botë! (Video)

Harrojeni arin, ky është materiali më i shtrenjtë në botë (Video)

Nuk është as diamanti dhe as ari materiali më i shtrenjtë në botë. Në fakt bëhet fjalë për një materie, kilogrami e së cilës mund të kushtojë sa gjithë pasuria e botës:

Harrojeni arin, ky është materiali më i shtrenjtë

Harrojeni arin, ky është materiali më i shtrenjtë

Publié par Fakte Interesante sur samedi 17 juin 2017

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet