Greqi: Në shenjë zije për Ajasofjën bien këmbanat e kishave (Video)

Sot u falë namazi i parë i xhumasë në Xhaminë e Madhe të Ajasofjes pas 86 viteve, me pjesërmarrjen e mijëra besimtarëve brenda dhe jashtë xhamisë

Në programin e hapjes së Xhamisë së Madhe të Ajasofjes, mijëra qytetarë që mbushën Sheshin e Ajasofjes kënduan tekbire. Më pas nga altoparlantët e Xhamisë së Madhe të Ajasofjes u kënduan edhe salate.

Në këtë moment në Greqi u dëgjoheshin këmbanat e kishave pasi që kishin shpallur ditë zije duke ulur në gjysëmë shtizë të gjitha flamujt në vend./Gazetaere

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet