Gora Ndihmon Izmirin – Fushata Ndihmëse për të Mbijetuarit nga Tërmeti në Izmir

Një grup aktivistësh në rajonin e Gorës së Kosovës, në bashkëpunim me hoxhallarët, filluan një fushatë ndihme për viktimat e tërmetit në Izmir.

Thirrja e plotë

Të dashur banorë të Gorës dhe të gjithë dashamirësit, ju njoftojmë se kemi filluar një fushatë ndihme për viktimat e tërmetit në Izmir.

Siç dihet pjesa më e madhe e banorëve të Gorës që kanë emigruar në Turqi gjenden në Izmir, po ashtu ne kemi shumë studentë që studiojnë në Izmir. Me këtë fushatë, është koha t’u tregojmë atyre se nuk i kemi harruar dhe jemi pranë tyre.

Aktivistët tanë nga Diaspora në bashkëpunim me hoxhallarët nga Fushata do të vazhdojë deri më 08.11.2020: Mjetet mund t’i dorëzoni imamit të Restelicës i cili është i diplomuar nga Turqia Munafis Hodza: +386 49 191 880.

Donacionet tuaja mund t’i dorëzoni nga diaspora në llogaritë e mëposhtme: CH75 8080 8003 1336 3584 3 Pes.NR 80808 Seksioni: RAIFCH22

Emri: Rustem Elezi

Mund t’i arrini nga llogaria personale e Rrustem Elezi dhe Ensar Velijević në Facebook.

Edhe pse kjo fushatë nuk është e mjaftueshme për të shëruar plagët e tyre, ne duam t’u tregojmë atyre se ata nuk janë harruar nga ne, edhe pse nuk kanë vërtet nevojë për të.

Prandaj, ne i ftojmë të gjithë njerëzit dashamirës, t’i bashkohen kësaj nisme.

Allahu ju shpërbleftë me mirës

Kategoritë
LajmeVendi