Google, Facebook dhe Twitter nën vëzhgim!

Google, Facebook dhe Twitter janë gjetur sot nën vëzhgim për shkak të përmbajtjeve ekstremiste në platformat e tyre , pasi që sulmi në Zelandën e Re ku u vranë 49 persona, janë transmetuar drejtpërdrejt me anë të një video që u shpërnda masivisht në internet.

Videoja e sulmit mbi dy xhamitë në qytetin Christchurch  u transmetua në Facebook dhe pastaj përdoruesit e atij rrjeti social e ndanë atë në platforma të tjera, raporton Reuters.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet