”Gjum në qiell”, me shtratin dhe parashutin e tijë ngritet qindra metra largë në mënyrë të relaksuar (Video)

Piloti i paragllajdit u ngrit qindra metra larg në qiell në menyrë të relaksuar me shtratin e tijë

Piloti me parashutë Hasan Kaval, në rrethin  të Antalisë, flinte në shtratin që i bashkangjitte parashutës së tij me një mekanizëm të përgatitur posaçërisht. Me mbështetjen e Fondacionit Alanya të Promovimit të Turizmit dhe pilotëve Ulusky me paragliding, Kaval bëri një kërcim nga Yassıtepe, i cili është afërsisht 800 metra i lartë, me shtratin të bashkangjitur në parashutën e tij./Gazetaere

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet