Gjest shembullor: Nxënësit e shkollës “International Maarif Schools Of Kosova” pastrojnë qytetin e Prizrenit

Një veprim për tu përshëndetur dhe shembullor vjen nga nxënësit e shkollës “International Maarif Schools Of Kosova”

Në kuadër të projektit ”Një mjedis i pastër, një qytet i pastër”  realizuan aktivitetitin për pastrimin e qytetit të Prizrenit.

Me synim vetëdijesimin e të tjerëve për mosndotjen e ambientit  kanë bërë pastrimin e qendrës së qytetit ku u dha mesazhi për mbrojtjen e ambientit. /Gazeta e Re/


Kategoritë
LajmeTë ndryshmeVendi

Të ngjajshmet