Gjermani: Kërkohet nga qytetarët të mos bëjnë shaka me Coronavirusin në “Ditën e Rrenave”

Ministria e Shëndetësisë e Gjermanisë u ka kërkuar qytetarëve që të përmbahen nga shakatë rreth Coronaviorusit në “Ditën e Gënjeshtrave”.

“Corona nuk është shaka”, thuhet në thirrjen e bërë, shkruan CNN.

Është traditë në vendet e Perëndimit siç është Gjermania që njerëzit të trillojnë ngjarje dhe të shtyjnë në kurhte më 1 prill.

“Në këtë situatë, kërkojmë nga ju që të përmbaheni rreth trillimit të ngjarjeve ku temë është Coronavirusin në 1 prillin e këtij viti” thuhet në njoftim.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet