Gjarpri që bënë vezë (Video)

Pasi i ka gëlltitur 7 vezë, një gjarpër i llojit kobra, është detyruar t’i nxjerr 6 prej tyre.

Videoja është shpërndarë shumë në rrjetet sociale dhe zvarranikut i është veshur aftësia e bërjes së vezëve.

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet