Gazeta e Re: Urimi për 2017-tën

Lexues të dashur

  Buzë ndrrimit të motmoteve, redaksia e Gazeta e Re, ua uron të gjitha të mirat për vitin 2017. Viti që po agon, le të mos jet një vit i gazit lotësjellës, i protestave, i vdekjeve të dyshimta, i pushtetarëve të korruptuar, i arsimit të dështuar dhe i dukurive të tjera negative që e kanë përshkruar 2016-tën.

Në familjet tona le të ketë më shumë dashuri, harmoni dhe qetësi. Le të kemi punë më shumë, le të jemi prej atyre që pak e ngapak e rregullojmë shtëpinë tonë, shtetin tonë… Gazetaere.com.

Kategoritë
DiasporaLajmeLajmet KryesoreRajoniVendi

Të ngjajshmet