Fotolajm, ‘Paketa’ ironike e studentëve

Protestat e studentëve u shoqërua me mesazhe shumë ironike dhe goditëse ndaj kryeministrit Rama. Edhe në protestën e sotme nuk kanë munguar mesazhe të tilla.

E tillë ishte dhe kjo “paketë cigareje” e skicuar prej tyre. Paketa që mban vulën e Kryeministrisë, në sfond ka dhe piktura të Ramës, teksa si mesazh përcjell: Dialogu me KM dëmton rëndë veten dhe njerëzit rreth teje.

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet