Flutura e cila në pjesën e pasme mban fotografin e fytyrës së njeriut (Video)

Burri që gjeti një flutur rastësisht në kopshtin e fabrikës së tij, kur shqyrtoi me kujdes fluturën pa një imazh të fytyrës së njeriut në pjesën e pasme të fluturës.

Imazhi njerëzor në anën e pasme të fluturës, të cilën  e pa rastësisht, i befasoi të gjithëve, menjëherëfluturën dhe ia dorëzoi autoriteteve.

Sabri Demir deklaroi se e gjeti fluturën rastësisht dhe tha: “E gjeta këtë flutur në kopshtin e fabrikës ku punoja. I ngecën asaj kur ecja nëpër kopsht. E bëra një fotografi, kur e zgjerova, vura re se ishte një fotografi njerëzor. Ishte i pajetë kur mora fluturën në dorë. Unë menjëherë kontaktova bujqësinë e qarkut dhe i dorëzova, “tha ai.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme

Të ngjajshmet