Fisnik Ismaili ‘tallet’ me popullin, në rast se hiqen vizat…

Deputeti i Partisë Social Demokrate (PSD), Fisnik Ismaili, ka ironizuar me qytetarët e Republikës në rast se jepet lajmi pozitiv për heqjen e vizave.

“Veç mos ia nisni me atë foren “Kush del i mramti le t’i nalë dritat…”, se unë s’e kam n’jet me dalë”, ka shkruar ai në “Facebook”.

Derisa tallet me një pjesë të qytetarëve, Ismaili së bashku me fëmijët e tij nuk është brengosur asnjëherë që të pres në rradhë për të pajisur me ndonjë vizë. Ai dhe familja e tij posedojnë pasaporta britanike.

Vlen të theksohet se deputeti i PSD-së ka deklaruar në Agjencinë Kosovare Kundër Korrupsionit se ka në pronësi dy banesa në vlerë të përbashkët prej 100 mijë euro.

Ai posedon 100 për qind të aksioneve në kompaninë e tij “Karrota” e cila ka kapital prej 700 mijë euro.

Kurse, paga e tij vjetore si deputet është 20 mijë e 859 euro ndërkaq si ligjërues në Kolegjin AAB ai merr pagë vjetore në vlerë prej 5000 euro.

Ndërkohë, bashkëshortja e tij merr pagë vjetore në Konsullatën britanike në vlerë prej 12 mijë e 471 euro.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet