Blerja e kohës është në funksion të amortizimit të rezultatit të pakënaqshëm të PAN-it e LAA-së

Në këtë intervistë për Gazeta e Re, ai ka folur për bllokadën e krijuar pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 11 qershorit, respektivisht për zgjedhjen e institucioneve të reja, mundësitë e koalicioneve të reja, ndikimin e zgjedhjeve lokale në formimin e institucioneve, partneritetin e bashkëpunimin mes koalicionit LAA dhe Lëvizjes Vetëvendosje si dhe mundësit e ripërsëritjes së ikjeve masive të qytetarëve të Kosovës… Më shumë

Kategoritë
Artikujt me Zë

Të ngjajshmet