Facebook me ndryshime të reja: Faqja juaj do të ndryshojë dhe nuk do jetë më si më parë

Rrjeti më i madh i teknologjisë në botë “Facebook”, ka njoftuar ditën e sotme se për të rregulluar ‘cilësinë e kohës së shpenzuar’ në rrjetin sociale, do nisë të t’i japë sërish prioritet postimeve nga miqtë tuaj më të afërt.

Gjiganti i rrjeteve sociale njoftoi se do te sjelle në ‘News Feed’, linqe që ju i konsideroni si të më të vlefshme.

Ky rrjet social do t’i kthehet, kohës kur ju shihnit në faqen tuaj postimet e miqve me të cilit kishit më shumë kontakt, në vend të faqeve të favorizuara nga algoritmi.

Dy përditësimet e reja do ta ndihmojnë algoritmin e Facebook që të zgjedhë materialet që konsideroni më të rëndësishme për jetën tuaj dhe t’ua paraqesë ndërsa shpenzoni kohë në rrjetin social.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet